2010 m. kovo 30 d., antradienis

Vestuvių paroda "Mūsų Vestuvės"

Praeitą savaitgalį Vilniuje šurmuliavo vestuvių paroda "Mūsų vestuvės". Daug visko buvo, daug gerų emocijų, naujų pažinčių,ir, tikimės- naujų klientų ir partnerių.
Dėkui visiems užsukusiems į mūsų stendą, dėkui už geras emocijas, šypsenas, naujienas,kavą ir saldumynus. Buvo išties smagu ir naudinga. Iki susitikimo po metų! Nuotraukos dar ne visos- palaipsniui pasipildys..:) Norintys spausdinimui skirtų fotografijų- rašykite laiškus- mielai atsiųsim.


Daugiau foto!

2010 m. kovo 9 d., antradienis

Eglės ir Sauliaus vestuvių fotoknyga

Pagaliau ir mes pradedame publikuoti savo praeitų metų vestuvių istorijas. Iki siol buvo vien anonsai, dabar pasistengsim parodyti kiek daugiau.

Ir štai - vienos pirmųjų - pavasarinės elegantiškosios Eglės ir Sauliaus vestuvės. Mums buvo labai smagu dirbti su Jumis - nuo pat amerikietiškosios meilės istorijos su 5 laipsniais už borto iki silto pasimaudymo saulelydžio gaisuose...

Publikuojame šios nuostabios poros vestuvinę fotoknygą ir tariame jiems iki pasimatymo, o visiems užsukantiems- geros peržiūros! Viliamės, kad jų istorija patiks ir Jums...

Eglės ir Sauliaus fotoknyga Daugiau foto!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin