2010 m. liepos 21 d., trečiadienis

Dalios ir Mariaus vestuves

Tadien buvo..karsta.. labai.. Dar neteko matyti, kad baznycioj pabroliai taip sinchroniskai brauktu prakaita nosinaitem... o gal tai buvo asaros?:)))
Gerai kad pakeliui pasitaike ezeras - kiek atgaivino jaunuosius ir be abejo mes, fotografai turejom reta proga iamzinti nuotaka ezere vestuviu diena..;)
Vestuves buvo smagios, jaunieji- nuostabus - na bet ka mes cia pasakojam- zvilgtelkit ir Jus akies krasteliu i ju svente... Geros perziuros!




































Daugiau foto!

2010 m. liepos 16 d., penktadienis

Asmenine fotosesija: Vilte

Labai smagu parodyti facebooke organizuoto konkurso nugalėtojos Viltės fotosesiją.

Nuostabūs Viltės velti rūbai , karsta vasariska diena, miestas, ezeras, pieva ir net griuvėsiai - tos vietos kur galima sutikti tokias gražuoles laumes..:) Lai žiūrovai pavydi mums fantastiško modelio ;) Geros peržiūros!



















































Daugiau foto!

2010 m. liepos 10 d., šeštadienis

Vestuvės: Aušra ir Justinas

Vestuviu sezonas isivaziuoja... keletas foto is musu paskutiniu- jau liepos vestuviu.
Smagi ir miela pora, puikus oras, silta ceremonija baznycioje ir ne maziau smagus pasivaiksciojimas Vilniaus senamiesciu.. "Vodka! ;)" .. lai supras tik tie kam reikia ..:)) Sveikinimai sauniai porai ir saldaus medaus Jums!













































Daugiau foto!

2010 m. liepos 1 d., ketvirtadienis

Love story- Agne ir Visvaldas

...Jei tu mane prisijaukinsi, mudu būsime vienas kitam reikalingi. Tu man tada būsi vienintelis pasaulyje. Aš tau būsiu vienintelė pasaulyje (Antoine de Saint-Exupéry)


Ateina laikas vidurvasari, kai nebespejam rodyti ka fotografuojam...Nera laiko tarp sesiju-fotografiju tvarkymo-seimos... Todel stipriai veluodami rodomes Mazojo Princo ir Lapes istorija. Jaunieji jau laukia vestuviniu foto, o mes vis dar gyvenam prisiminimais..:) Geros perziuros!








































































Daugiau foto!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin