2011 m. sausio 3 d., pirmadienis

AČIŪ

Su Naujais metais! Norėtume padėkoti visiems visiems, buvusiems praeitais metais kartu!
Ypatingas dėkui mūsų mieliems jauniesiems, pasitikėjusiems ir pasidalinusiems savo gražiausia praeitų metų diena su mumis – Tatjanai&Rasmik, Gabrielei&Andriui, Ramunei&Singarui, Agnei&Visvaldui, Aušrai&Justinui, Daliai&Mariui, Redai&Seivijui, Vaidui&Ramunei, Katia&Kolia, Viktorijai&Giedriui, Ritai&Remigijui, Juratei&Karoliui, Ritai&Rokui, Julitai&Tadui, Rimai&Olivier, Rasai&Rimui, Linai&Issa, Ramunei&Mindaugui, Linai&Modestui – tikimės Jums irgi buvo smagu su mumis ;)
Taip pat atskiras ačiū ir bučkis mūsų mieliausiai vestuviu planuotojai Laurai –Lapei (http://www.facebook.com/pages/Lapes-vestuves/132696356769511) Su Tavim visada smagu dirbti kartu!
Dėkojam mylimoms vizažistėms, puošusioms mūsų modeliukus bei nuotakas praeitais metais- ypač Aušrai , Alionai, Birutei ir tikimės bendradrbiauti ir kitąmet!
Mums buvo miela dirbti su stilistais – ačiū Julijai, Andriui&Ievai!
Dėkui dizaineriams: Liutaurui, Arvydui, Elinai, be kurių kurtų rūbų nebūtų įgyvendinta daugelis gražių idėjų.
Labai smagu buvo susipažinti ir padirbėti su šauniu Apievestuves.lt kolektyvu- Simona ir Mindaugai- taip ir toliau!
Nuostabiems modeliukams, dirbusiems su mumis įvairiausių projektų metu, iškentusiems lietų, vėją, šaltį ir sniegą- Simonai, Kristinai,Agnei, Gabrielei, Lauroms (pasirodo populiariausias siu metu musu modeliuku vardas ;)), Astai,Vildai, Ernestai, Astai, Reginai&Pauliui, Rasai, Jovitai, Gintarei, Oskarui, Aurelijai, Viltei, Loretai, Justinai, Jonei ir kitiems – dėkui kad esate, tikim, kad būsite!

Labai smagu buvo bendrauti su kolegomis vestuvių fotografais- miela, kad dalinatės, palaikot, draugaujat ;) Rūta, Svetlana, Inesa,Viktorija, Irina&Aleksandrai, Augi&Jurgita, Elena, Sergejau, Diana, Edgarai, Vaidai, Elze ir Romanai, Andzej, Liutaurai, Sigitai, Ignai, Herkau, Albert, Edai, Mindaugai, Eigirdai, Liusjenai , Martynai– aciu!
Buvo smagu padirbeti ir su kai kuriais videografais, nors mums ir keista tai pripazinti ;) – Daniel&Malgosia, Pauliau- aciu!
Gražių ateinančių metų Jums visiems! Atleiskit jei ko nepaminėjom- metai išties buvo pilni smagių įvykių- galėjom kažką ir pamiršti. Daugiau foto!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin