2011 m. lapkričio 14 d., pirmadienis

Seminaras "Stilinga nuotaka"-2




Dėmesio dėmesio!
Fotografas Victor Morozov pristato seminarą „Stilinga nuotaka“!

Seminare tik 30 vietų - paskubėkite!


Jei Tu – būsima nuotaka, kuri svajoja vestuvių dieną užtemdyti saulę grožiu ir džiaugtis nuotraukomis ir nori sužinoti naujausias makiažo, šukuosenų, suknelių, floristikos, dekoro ir vestuvių fotografijos bei video tendencijas, pasiteirauti dizainerės, kokia suknelė Tau tiktų labiausiai, pasikonsultuoti su floriste, ar šukuosenų meistru, pakalbinti vestuvių planuotoją, išgirsti aibę gudrybių ir patarimų – registruokis į lapkričio 20 d. popietę menine-foto.com studijoje vyksiantį nemokamą seminarą „Stilinga nuotaka“!
Vakaro metu dvi merginos pavirs nuostabiomis nuotakomis – joms grožio meistrai sukurs makiažą, šukuoseną, "Nijolės gėlių" floristė - nuotakos puokštes, dizainerė Diana Nevedomskytė parinks suknelę, fotografas Victor Morozov surengs fotosesiją.

Kaip dalyvauti?

Registruokis el. p. victor@menine-foto.com . Vietų skaičius ribotas – galėsime pakviesti tik 30 laimingųjų, todėl skubėk. Laiške būtinai nurodyk savo kontaktinį telefoną. Registruotis prašome tik tas nuotakas, kurios tikrai galės atvykti sekmadienio popietę (nuo 15 val.) į mūsų studiją Vilniuje.



Renginio partneriai:




Makiažo meistrės Aliona Borisniova ir Aušra Kindurienė


Vestuvių planuotoja – Laura




Informacinis rėmėjas – portalas „Apie Vestuves“

Renginio vedėjas – Mindaugas

Didžėjus – DJ Simple




Praeito seminaro video:


0 komentarai (-ų):

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin