2010 m. gruodžio 22 d., trečiadienis

Love story: Dalia ir Marius

Perziurint vasaros archyvus si istorija visada sukelia sypsena, prisiminus, kaip samdytas fotosesijai senukas retro mercedes privaziaves prie gan itartinai atrodancios automobiliu presavimo istaigos staiga apsisuka ir isvaziuoja, o vairuotojas i jokius skambucius daugiau nebeatsiliepia...Klausimas- nejau musu kompanija atrode taip agresyviai nusiteikusi?:)))
Tada buvo oj pikta, o dabar kelia sypsena.:)
Teko suktis ir be mercedeso, bet fotosesija vis tiek berods pasiseke. Kaip Jums?:))

Geros perziuros!

































































































3 komentarai (-ų):

Alberto rašė...

Pradžia suintrigavo, o paskui... šnipštas, be aiškaus plėtojimo ir kuliminacijos, labai dirbtina, daug vienodų, nieko nesakančių arba tą patį kartojančių nuotraukų. Kažkaip už tokią kainą tikėčiaus kažko įdomiau ir išradingiau, taip pasifotografuot ir už dyką su draugais galima, tai skaityčiau, kad linksmai praleidom laiką ir kelias įdomesnes foto padarėm, bet kai tai pateikia "profas" imantis pinigus žvėriškus, skurdžiai atrodo toks rezultatas kainos kontekste...

Victor rašė...

dekui uz komentara :) tiesiog yra taip, kad mokantys "zveriskus" pinigus dazniausiai supranta uz ka moka ;) o tie, kas nesupranta - gali uz dyka su draugais- kamgi dar pinigus moketi, jei patys gali ne blogiau?:))

Anonimiškas rašė...

Jei ir yra koks dirbtinumas tai ne fotografo kaltė, juk fotografuojasi ne profesionalūs aktoriai. Fotografas atsakingas už kokybiškas fotografijas, o ne už vaidybos pamokėles, o fotografijų kokybė puiki.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin